Sport

Fietsen,hardlopen wandelen of andere sporten zijn allemaal aktiviteiten die ons welliswaar vermoeid maken maar waar het lichaam positief op reageren. Het lichaam kan deze aktiviteit onder normale omstandigheden goed uitvoeren. Na deze inspanning voelen we ons vermoeid maar het lichaam herstelt zich waarna het weer goed aanvoelt.

Om dit echter vol te kunnen houden moet het lichaam goed onderhouden worden. Voldoende inspanning en ontspanning. Tijdens ontspanning hersteld het lichaam waarbij ook voeding een belangrijk onderdeel is. Bij  overbelasting komen er  blessures. Bewegen en sporten wordt minder of niet meer mogelijk en we voelen ons beperkt in het bewegen.

Bij Measuremens wordt de oorzaak  en de klacht geanalyseerd en gemeten. Samen met de sporter wordt overlegd hoe het herstel zo snel mogelijk kan worden bereikt door trainingsadvies en voedingsadvies. Bij Measuremens help ik u graag met mijn ervaring als sportdocent en als sport oefentherapeut en mijn interesse in voeding en sport. Measuremens helpt u  bij herstel na blessure zoals enkel blessures maar ook bij het weer opbouwen van uw conditie.

Erik Hekman Bedrijfsfysio en Oefentherapeut Erik Hekman
Neem contact op 06 40 45 95 90